Gitaarschool de Gitarist
gitaarles in Cuijk Vierlingsbeek en Arnhem


De plek om te leren gitaarspelen.

Gitaarschool de Gitarist geeft lessen in Cuijk, Vierlingsbeek & Arnhem

Daarbij is er natuurlijk plek voor leerlingen uit bijvoorbeeld de plaatsen Overloon, Groeningen, Bergen, Mill of anders

Marcus de Jong geeft de lessen op de locaties. Zijn grote kennis en liefde voor het instrument zorgen dat zijn leerlingen met goede zorg een goede en plezierige muzikale ontwikkeling doormaken. Door het enthousiasme van de docent en de leerlingen ontstaan er goed ontwikkelde leerlingen die op wedstrijden hoge prijzen behaald hebben.

De Gitarist is opgericht in 2012 door Marcus de Jong. Hij werkte voor die tijd als docent gitaar aan de Muziekschool de Meander. Door de sluiting van de Meander was er de aanzet om in deze regio een nieuwe gitaarschool te openen. Daarnaast is hij ook docent gitaar aan de Muziek en Dansschool Amstelveen.

Marcus de Jong is naast het docent zijn ook uitvoerend gitarist. Hij treedt regelmatig op in binnen en buitenland. In 2009 heeft Marcus zijn masteropleiding gitaar aan de Messiaen Academie zeer hoog afgesloten met een 9.    www.marcusdejong.com

Marcus de Jong is sinds 2019 voorzitter van de European Guitar Teachers Association www.egta.nl 

Zoek je een gemotiveerde en enthousiaste plek om het gitaarspel professioneel te leren, dan ben je bij Gitaarschool de Gitarist op de juiste plek.

Leerlingen van Marcus de Jong in de prijzen:


Alvin Udijana heeft in 2015 een 1e prijs in de A categorie in de Nederlands gitaarcompetitie van de EGTA behaald. In 2013 een 1e prijs behaald bij het Twents gitaar festival en een 2e prijs in de A categorie van de EGTA. In 2016 behaalt hij een 3e prijs tijdens de AGF 2016 Antwerpen Guitar Festival

Dylan Prentner

2017: gestart aan de talentklas conservatorium Amsterdam bij Johannes Moller

2017: een 1e prijs tijdens het Gitarrenfestival Nordhorn

2016: Een 1e prijs behaalt tijdens AGF 2016 Antwerpen Gitaar Festival                                 Een 2e prijs behaald tijdens de www.juechener-gitarrenkonzerte, Een talent Award 2016 uitgereikt door Eric Vaarzon Morel tijdens de Gitarist Educatie Markt. Behaalt een 3e prijs bij het Gitarrenfestival Nordhorn.                                                              

2015:  een 2e prijs in de A categorie in de Nederlands gitaarcompetitie van de EGTA.

Dylan tijdens radio 4:

http://www.radio4.nl/podium/nieuws-pagina/14652/open-podium-van-de-muziekamateur

 

Vincent Claessens heeft in 2015 een 3e prijs in de B categorie in de Nederlands gitaarcompetitie van de EGTA behaald. Vervolgens is hij in 2015 aangenomen aan het conservatorium te Maastricht met onder andere de top docent Carlo Marchione. 


Arne de Wit is na jaren gitaarles bij Marcus de Jong in 2014 gitaar gaan studeren bij Johan Fostier aan het conservatorium te Tilburg 


Maarten Jung is in 2013 jazz gitaar gaan studeren aan het conservatorium te Maastricht
Marcus de Jong is voorzitter van de European Guitar Teachers Association www.egta.nl